-

Elérhetőségek

Monopack Kft.

Cím: 9751 Vép,
Szent Imre herceg u. 36-38.
Mobil:
+36304053241
E-mail:
mr@monopack.hu


Termékek

VákuumtasakokVákuumtasakok
Apanyaga egy koextrudált három rétegű PA/PE fólia, mely speciálisan tasak gyártásra lett kifejlesztve. Jellemző tulajdonságaik a jó zárási képesség, amely jelentősen megnöveli a termék szavatossági idejét. Jó átszúrási ellenálló képesség, magas fényű, víztiszta. Nagyon jól hegeszthető és szín nyomtatható 8 színnel, felületi vagy rétegek közötti nyomtatással.  Körhegesztett kivitel többnyire natúr színben, de anyagában színezett kék, fehér és fekete is lehet.  Kedvelt kiviteli forma az egyik oldalán natúr, a másikon színezett vagy papír  esetleg arany/ezüst. A variációk sora szinte végtelen.
A körhegesztett tasakok között nem csak közepes, hanem magas zárású un. védőgázos típus is megtalálható, de főzhető és sterilizálható tasakok szintén.    Felhasználóbarát megoldással szolgál a könnyebb felbontás érdekében az oldalhasíték, de ma már a simítózáras, talpas és Doy-pack tasakok is elterjedtek.
Vastagságuk az 50 mikrontól egészen a 200 mikronig terjedhet. Felhasználási területek: az élelmiszeripari termékek teljes skálája.

Vissza az előző oldalra!
Monopack Kft. - MagyarMonopack Kft. - NémetMonopack Kft. - Angol