-

Elérhetőségek

Monopack Kft.

Cím: 9751 Vép,
Szent Imre herceg u. 36-38.
Mobil:
+36304053241
E-mail:
mr@monopack.hu


Termékek

Vákuum-zsugortasakVákuum-zsugortasak

Alapanyaga egy koextrudált, többrétegű tömlő és síkfólia EVOH PVDC illetve PVDC gázzáró réteggel Jellemző tulajdonságuk a jó zárási képesség, amely jelentősen megnöveli a termék szavatossági idejét. Jó átszúrási ellenálló képesség, magas fényű, víztiszta kiváló hossz- és keresztirányú zsugorodási képesség. Nagyon jól hegeszthető és szín nyomtatható 8+8 színnel. Könnyen nyitható a benne lévő összetapadást gátló por miatt. A kiviteli formák tekintve lehet alj hegesztett, mely íves vagy pedig egyenes.  Az oldalhegesztett kivitel elsősorban olyan termékek esetében előnyös, ahol a darabolás miatt a termék metszetét kívánjuk hangsúlyozni.  
A zsugor tasakok közt nem csak magas, hanem közepes zárású un. mélyfagyasztott típus is megtalálható, de főzhető és sterilizálható valamint az érlelet sajtok csomagolásáshoz alkalmas gázáteresztő tasakok. Vastagságban a 35-40-45-75 és 90 mikron a sztenderd. 
Felhasználási területek: elsősorban a húsipar, vadfeldolgozás és sajtcsomagolás. A csomagolási hatékonyság növelésének érdekében már síkfólia formájában is tudunk vákuum-zsugor anyagot biztosítani. A fentieken túl a csontos húsok csomagolásának megoldását jelentheti a viaszos csontvédő fólia, mely többféle kivitelben és színben készül.
 


Vissza az előző oldalra!
Monopack Kft. - MagyarMonopack Kft. - NémetMonopack Kft. - Angol