-

Elérhetőségek

Monopack Kft.

Cím: 9751 Vép,
Szent Imre herceg u. 36-38.
Mobil:
+36304053241
E-mail:
mr@monopack.hu


Termékek

Flow-pack fóliákFlow-pack fóliák

A típusokat tekintve két fő csoportba sorolhatjuk a flow-pack fóliákat: co-extrudált és laminált fóliákra, melyek közepes és magas zárásúak lehetnek. A co-extrudált fóliák PA/PE vagy PP/PA szerkezetűek, míg a magas zárású fóliák EVOH záró réteget tartalmaznak, ami biztosítja a hosszabb termékszavatosságot és a gázzal való töltést is. A laminált flow-pack fóliák alapanyag összetétele széles skálán mozog. A laminált fóliák is magas és közepes zárásúak lehetnek, ám a fólia összetétel széles skálán mozog, PET; OPA; BOPP és CPP kombinációja a hegedő PE fóliával.
Általános jellemzőik:
A natúr fóliákat magas fény és kiváló átlátszóság jellemzi, ezáltal kitűnő esztétikai megjelenést is kölcsönöz a termékeknek.
A fóliák kiváló hegesztési tulajdonságokkal bírnak, még olyan esetben is, amikor különböző szennyeződések (pl. vér, zsír, fűszer stb.) kerülnek a hegesztési felületre.
Könnyű színnyomtathatóság flexo ill. mélynyomtatással 10 színig, rétegek közti nyomtatással is a laminált fóliáknál
A fedőfóliák esetében nyitáskönnyítő u.n. easy-peel és vízpárát taszító antifog réteget is tartalmazhatnak a felhasználási területnek megfelelően
Az általunk kínált flow-pack fóliák egyes típusai a nagy sebességű csomagológépekre is alkalmas felhasználást nyújtanak
A fóliák szélességi méreteit a megrendelő kívánsága szerint hasítjuk méretre a csomagoló gép paramétereihez igazodva. A vastagság  az adott alkalmazásnak megfelelő a vevő kívánsága szerint, míg a felhasználási terület az élelmiszeripar szinte minden termékére kiterjeszthető, ahol a gépi csomagolás, legyen az vertikális vagy horizontális megoldható.


Vissza az előző oldalra!
Monopack Kft. - MagyarMonopack Kft. - NémetMonopack Kft. - Angol