Elérhetőségek

Monopack Kft.

Cím: 9751 Vép,
Szent Imre herceg u. 36-38.
Mobil:
+36304053241
E-mail:
mr@monopack.hu


Szolgáltatások


A teljességre való törekvés mindig is szerves részét képezte üzlet politikánknak. Ez nem csak a kínált csomagolóanyagok sokféleségében nyilvánul meg, hanem a kísérő, kiegészítő szolgáltatásokra is jellemző.
Segítségére kívánunk partnereinknek lenni abban, hogy a döntéshozatali folyamat során mindig a legjobb megoldást válasszák az adott termékhez.
Ehhez biztos alapot adhat a lassan egy évtizedes szakmai háttér, mely folyamatosan gyarapszik és fejlődik a legújabb ismeretekkel.
 

Szolgáltatásaink:

Kiválasztjuk az optimális csomagolóanyagot, meghatározzuk annak összetételét, vastagságát összhangban a csomagolni kívánt termék jellegével, a csomagolási technológiával, eltarthatósági idejével.
Színnyomtatott fóliák esetén a komplex grafikai tervezést is vállaljuk. Ha partnerünknek nincs ötlete, abban is segítünk. Grafikus kollégánk rövid idő alatt vállalja több design tervezését, melyet aztán a vevővel közösen alakítanak ki a végső megoldásig.
Tudjuk, kezdetben a kisebb szériák jelenthetik a megoldást ahhoz, hogy az új csomagolás piaci fogadtatásáról legyen információ. Ehhez úgy tudunk hozzájárulni, hogy nyomdánk kis megrendeléseket is versenyképes árakon kínál.
Budapesti raktárunkba megfelelő körülmények között történik a tárolás, biztosítva a hosszú felhasználási időt az adott csomagolóanyagnak. Igény esetén kiszállítjuk a kész csomagoló anyagokat.A kiválasztott és elkészült csomagolóanyagokat a helyszínen segítjük beállítani a gépi paramétereknek megfelelően.Fentiekből is nyilvánvaló, törekvésünk és célunk kedves leendő és meglévő partnereink minden igényt kielégítő kiszolgálása. Bízza ránk a csomagolás feladatát az ötlettől a  kész termékig, Önnek pedig majd csak az elismeréseket kell besöpörnie.
Vissza az előző oldalra!
Monopack Kft. - MagyarMonopack Kft. - NémetMonopack Kft. - Angol